Summer is finally here

Het heeft in Nederland even geduurd maar het is nu eindelijk zo ver: tijd om die strandtas en bikini weer tevoorschijn te halen en naar het zwembad of strand te gaan! Of misschien lig jij wel regelmatig in het park of ben je veel op het water te vinden?! Wij hebben ter ere van het mooie weer drie zomer boxen voor jullie samengesteld. Ideaal als je een housewarming, verjaardag of ander feestje hebt tijdens de zomer en nog niet weet wat je zult geven. En zelfs na de zomer zijn deze boxen nog leuk om te geven aan iemand die op een verre reis of zonvakantie gaat. Of gewoon zomaar omdat iedereen nou eenmaal vrolijk wordt van alles wat met de zomer te maken heeft!

Zo kun je bijna alle items uit de Pink Summer box mee nemen naar het strand; stop het portemonneetje, de lipgloss en de WINEgums in je strandtas, hang de sleutelhanger eraan en ga lekker liggen op de hammam towel! Ga je na het strand gelijk door om buiten een hapje te eten? Dan is de lipgloss ideaal om je net dat beetje extra’s te geven voor die mooie zomerse avond. De geurkaars is voor die zwoele zomeravonden in de tuin of lekker op de bank wanneer er weer een typisch Nederlandse bui voorbijkomt! Zie je het ook al helemaal voor je?

summer box verjaardag cadeau speciale summer edition giftbox Origineel zomers cadeau in giftbox

Of wat dacht je van onze andere Summer box in het grijs? Deze is gevuld met zomerse items die leuk zijn om mee te nemen naar het park of op het water! Deze palm glazen zijn namelijk niet van glas en daarom gooi je ze zo in je tas, handig voor op de boot! Vul ze met de handige limonade zakjes en lekker koud water voor een heerlijke dorstlessende limonade! Daarnaast mag ook de gouden palm opener niet ontbreken als je zelf je eigen drankjes meeneemt! Door de donkere kleur van de hammam towel hoef je in het park ook niet snel bang te zijn voor gras vlekken.

Daarnaast hebben we ook nog onze Sunshine box, speciaal voor de ijs liefhebbers! Doen de kleuren van deze box je ook niet denken aan zonsondergang, zomers fruit en sinaasappel sorbetijs!? Hier krijgen wij in ieder geval een echt zomers gevoel van! Gebruik de gouden ijsschep en de kopjes voor een lekker zomers bolletje schepijs. Om dat zomerse gevoel in huis vast te houden zijn de handsoap en theedoeken net dat beetje extra om je keuken mee op te vrolijken! Zelfs na de zomer zullen al deze items niet misstaan in de keuken.

Ben jij lekker creatief en wil je liever zelf een summer giftbox samenstellen? In onze create your own box vind je verschillende producten die extra geschikt zijn voor het mooiste seizoen van het jaar!

↑ Top of Page
X