Let’s meet our brands: The Gift Label

Omdat ieder merk zijn eigen unieke en bijzondere verhaal heeft vinden wij het leuk om eens in de zoveel tijd een van die merken aan jullie voor te stellen!

Vandaag is het tijd voor The Gift Label; een super origineel en hip merk van Nederlandse bodem. Het is niet alleen een Nederlands merk, de producten worden ook allemaal in Nederland gemaakt! Hoe tof is dat?! Ze zijn in 2016 gestart en inmiddels uit gegroeid tot een waar begrip. De collectie bestaat onder andere uit verzorgingsproducten, geurkaarsen en verzorgingsproducten voor baby’s.

Toen wij de producten van The Gift Label voor het eerst zagen waren wij opslag verliefd! Alle producten zijn voorzien van unieke en trendy designs. Daarnaast hebben ze allemaal een originele boodschap of quote en dat maakt ze nou juist zo leuk om weg te geven! Soms is het nou eenmaal makkelijker iets te zeggen met een cadeau dan met woorden.


Maar niet alleen aan het uiterlijk van de producten is gedacht, ook aan het milieu! Wist je al dat de verzorgingsproducten van The Giftlabel allemaal 100% vegan zijn? Ook de kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojaolie en zijn daarom net iets beter voor jou en het milieu! Niet geheel onbelangrijk: de flesjes worden gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Net zo enthousiast geworden als wij?
Neem dan snel een kijkje in onze create your own box om iemand blij te maken met deze toffe producten!

Let’s be the reason someone smiles today!

Liefs,
Kimberly & Nadine

 

↑ Top of Page
X