Even voorstellen!

YAY!! Daar zijn we dan! Na maanden aan voorbereidingen en hard werk zijn we eindelijk online en we zijn zo excited om dit met iedereen te delen! Zelf zijn we super blij met het resultaat en enorm trots op wat we hebben neergezet. Uiteraard hoort er bij een mooie website ook een mooie blog pagina en daarom starten we hier meteen met een voorstelrondje!

Hi! Ik ben Kimberly(rechts), 28 jaar, gek op Pim en trotste moeder van onze dochter Faye. Ik hou ervan om lekker uit eten te gaan, reis het liefst de hele wereld rond en ben daarnaast graag samen met mijn vriendinnen en familie! Vijf jaar geleden had ik het geluk om zonder enige ervaring aangenomen te worden als assistent inkoper bij een mooi interieur merk. Voordat dit gebeurde had ik nog geen idee van wat ik precies met mijn leven wilde maar dankzij deze baan werd mij dit al heel gauw duidelijk, ik zou inkoper worden in de interieur/lifestyle branche, misschien wel inkoopmanager en wie weet ooit eigenaar van mijn eigen bedrijf! Na 2,5 jaar super veel geleerd te hebben switchte ik daarom ook van baan, ik werd inkoper bij een ander mooi merk. Na bijna 2 jaar daar gewerkt te hebben besloot ik dat het tijd was om alvast te starten met mijn eigen bedrijf. Super spannend natuurlijk! Maar ik had er zin in en samen met mijn zus Nadine ben ik dan ook dit nieuwe avontuur aangegaan. Nu inmiddels 10 maanden verder is het eindelijk zo ver: we zijn online!! Ik wens jullie veel plezier met het kiezen, maken en geven van onze giftboxen!

Kimberly en Nadine van der Wel

Hoi, ik ben Nadine(links), bijna 26 jaar. Ik houd heel erg van sporten en gezelligheid. Gelukkig heb ik een lieve familie en een heerlijke vriendengroep waardoor het aan gezelligheid niet ontbreekt. In het weekend ben ik daarom ook vaak te vinden op het terras of op een feestje. Na een HBO studie in International Business heb ik besloten mij meer te verdiepen in het financiële gedeelte van ondernemingen. Ik koos daarom voor een Master en Post-master in Accountancy. Ondertussen ben ik al een aantal jaar aan het werk als controlerend accountant. In het dagelijks leven controleer ik de jaarrekeningen van grote bedrijven en daarnaast werk ik nu samen met mijn zus aan onze webshop. Ik kan niet ontkennen dat alles bij elkaar soms een beetje druk is maar tegelijkertijd geeft het samenwerken met Kimberly ook heel veel energie! Toen zij met het idee kwam om ons eigen bedrijf op te starten heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Het heeft even geduurd maar met trots verwelkomen wij jullie op onze website. Op naar heel veel leuke cadeaus en blije gezichten! Happy Gifting!!

Vanaf nu zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van ons avontuur via de blog. Daarnaast gaan we hier uiteraard heel veel inspiratie met jullie delen zodat jullie dit kunnen gebruiken wanneer jullie zelf aan de gang gaan in de create your own box.

The best gifts are the ones you give

Have fun!
Liefs, Kimberly & Nadine

↑ Top of Page
X